Singelloop groot succes

Singelloop groot succes

Zondag 2 oktoteamfotovanrietber heb ik met een groep van 20 medewerkers van VanRiet MHS (Houten) de Singelloop in Utrecht gelopen.

Dit is super gegaan, ondanks het (zeer) slechte weer.  ’s Ochtends was het nog redelijk mooi, toen ik aankwam in Utrecht scheen zelfs de zon. Tegen de tijd dat iedereen er was begon het te hozen, gelukkig konden we toen nog schuilen in de tent in het Wilhelminapark. Ruim een halfuur voor de start werd het droog en konden we nog snel de teamfoto maken. Tot na de start is het toen gelukkig droog gebleven.

Op weg naar het Wilhelminapark had ik bij een PR dame van de NS een hele stapel poncho’s geregeld, deze kwamen goed uit!

Tijdens de loop begon het echt te hozen, maar toen was iedereen al goed opgewarmd. Geen probleem dus. Daarna heeft het nog wel gemiezerd maar echte hoosbuien blijven uit. Op zich was het geen slecht hardloopweer dus iedereen heeft ook de tijd gelopen die hij/zij voor ogen had, of sneller. Jos kwam als eerste VanRiet-er over de finish, netto 3 seconde voor mij :-), bruto hadden we zelfs dezelfde tijd!

De teams hebben het goed gedaan, Team 3 en 2 zijn na elkaar geëindigd en respectievelijk 16e en 17e geworden. De overige teams op plek 23, 34 en 46. Heel goed dus als je ziet dat er 76 teams meededen!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *